Particuliere Klanten

Ons werk is altijd maatwerk

Geen kunstwerk is hetzelfde. Alles wat u op deze website vindt, dient dan ook als voorbeeld. Want inlijsten, restaureren en conserveren is maatwerk. Wilt u meer informatie of heeft u een specifieke vraag? Loop dan eens langs bij Bel Ami op de Elandsgracht 51. Indien gewenst komen wij graag bij u langs om uw inlijst, of restauratiewerkzaamheden te bespreken.

Inlijsten met zorg en aandacht

Hoe de lijst er uiteindelijk uit komt te zien is afhankelijk van de aard van het werk dat er in gemonteerd wordt en de wens van de klant. Wij bekijken het werk en overleggen met u welke mogelijkheden er zijn. Een ets , litho of een foto komt achter glas, vaak met passe-partout. Een doek moet ademen en krijgt geen glas, een 3-dimensionaal werk komt in een verdiepte lijst. Voor kwetsbaar of waardevol werk gebruiken we het liefst de meest beschermende glassoort: museumglas , 99% UV-werend en ontspiegeld! Wat we inlijsten, restaureren en conserveren, vertegenwoordigt veelal grote waarde - financieel of emotioneel.

Bel Ami voelt zich verantwoordelijk voor het behoud van dit particulier cultureel erfgoed. Voor Bel Ami bestaat het echte vakwerk daarom uit het maken van de lijst die niet alleen qua stijl naadloos aansluit bij de wens van de opdrachtgever, maar ook de passende zorg biedt aan het object.