Wie zijn wij

De kunstopleiding als basis

Wij zijn een team van professionals, allemaal met een kunst achtergrond, en lijstengek. Kunstacademie, styling-academie en een ambachtelijke hout en kleuring-opleiding. Deze bijzondere combinatie van achtergronden levert een bijzondere lijstenmakerij. Maatwerk in vorm, kleur en stijl is daarom altijd het uitgangspunt bij het adviseren van het inlijsten. Onze meer dan 25 jarige ervaring staat garant voor kwaliteit.

Ons werk is altijd maatwerk

Geen kunstwerk is hetzelfde. Alles wat u op deze website vindt, dient dan ook als voorbeeld. Want inlijsten is maatwerk. Wij adviseren u bij het uitkiezen van de lijst. Dat kan zijn bij ons in de zaak, maar ook bij u thuis of in gesprek met een interieurontwerper die precies kan aangeven waar de lijst aan moet voldoen. Ons idee is dat de lijst een ondersteunend effect moet hebben en het kunstwerk nooit mag overheersen. Wij maken de lijst, soms vanaf het kale hout en houden hierbij goed in de gaten dat deze aan conserverende voorwaarden moet voldoen, maar daarnaast perfect in uw interieur moet passen. Wij maken klassieke en moderne lijsten. Soms ontwerpen we met de opdrachtgever een profiel dat gekleurd wordt naar de wens van de klant.

Wilt u meer informatie of heeft u een specifieke vraag? Loop dan eens langs bij Bel Ami op de Elandsgracht 51. Indien gewenst komen wij graag bij u langs om uw inlijst, of restauratiewerkzaamheden te bespreken.

Bel Ami Lijstenmakerij